Interaksjonsdesign er utforming
av innhold og funksjoner

 

babypuzzle

1 om firmaet

MTO-LAB ble etablert i 2003 som et datterselskap av Rogalandsforskning

MTO-lab ble etablert av forskere innen IT og brukeropplevelser. Vi er eksperter på samspillet mellom bruker og teknologi. MTO-LAB tilbyr konsulentbistand og opplæring i forbindelse med utvikling og forbedring av brukergrensesnitt. MTO-Lab jobber både med nettsteder, intranett og andre IT-anvendelser. Vi bidrar til gode brukeropplevelser.

» til toppen

 


Medarbeidere:

Terje Lauvvik, tl@mto-lab.no
Styreleder
Sivilingeniør, informasjonsteknologi.

Asbjørn Josdal
Coach. IT & ledererfaring fra olje/gass. Lang erfaring som bedriftsetablerer.

2 vår filosofi

Vi er brukerens advokat

Våre webløsninger skal ha en klar bruker-orientert målsetning. De skal ha en oppgave-fokusert bruksverdi. Vi ønsker å gi brukeren en verdifull opplevelse.

Våre webløsninger skal imøtekomme et behov hos den enkelte bruker. De skal være no-nonsense webløsninger, hvor grafikker er funksjonelle og ikke bare dekorative, hvor utseende ikke betyr mer enn innhold.

» til toppen

3 ledige stillinger

Information Management spesialist

IM er et fagområde som MTO-Lab ønsker å bygge større kompetanse innenfor. Vi søker derfor etter en spesialist som kan ta ansvar for egne prosjekter, og tilby IM til våre kunder som et verdifullt tilleggsprodukt. Ring oss, eller send en skriftlig henvendelse for flere detaljer.

 

Senior web interface utviklere

Vi ønsker å vokse, og søker kontakt med erfarne web utviklere, front end. Det er økt etterspørsel blant våre kunder etter kompetente og selvstendige konsulenter som kan være proaktive deltakere i større webprosjekter.

MTO-Lab tilbyr stor frihet og tilsvarende mye personlig ansvar. Våre kunder har etterspurt all-round web interface utviklere, som kan bidra både med interaksjonsdesign, grafisk design og utvikling i både Flash og HTML/CSS/Javascript.

Send oss din profil, CV med referanser og hvordan du vil bidra positivt til vårt firma.

 

» til toppen